Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

lauantai 19. marraskuuta 2011

Kortteja samoista materiaaleista

TUULIKIN samat materiaalit- ringissa oli Sarin vuoro lähettää jouluiset matskut ja tältä ne näyttävät:

Jännä tuo omppuleima ja aivan ihana hiirulainen sen seurana :). Paperit ja koristeet olivat tosi kauniit. Näistä oli ilo tehdä kortti. Tällaisen sain aikaan:


Minulla oli vaikeuksia käsitellä tuota omenan syötyä kohtaa, joten rajasin sen kokonaan leimakuvasta pois. Tällä kerralla olen itse tyytyväinen omaan väritykseeni, ehkäpä alan pikkuhiljaa tehdä jotain oikeinkin..?!

Tässä muiden osallistujien kortit: Outi, Sari. Tuulikin blogista en vielä löytänyt korttia, mutta tässä ainakin kuva:Tämä rinki on pyörinyt samoilla osanottajilla viime toukokuusta lähtien. Nyt Sarin lähetyksen jälkeen päätimme kääntää järjestyksen ympäri, jolloin siitä siis tuli NURINPERINRINKI ja tietysti ensimmäinen matskujen lähettäjä uudella kiekalla oli viime kierroksen viimeinen- eli Sari :)

seuraavat matskut näyttivät tältä:

Aivan ihana stanssattu kukkapuu, kauniita papereita ja kaksi leimakuvaa, joista toinen mustalla ja toinen ruskealla musteella leimattu. Koska en ole ikinä tehnyt mitään ruskeasävyistä, ajattelin haastaa itseni ottamaan korttiin ruskealla leimatun kuvan ja tehdä muutkin värit sen mukaisesti. Melkoisen haastavaa olikin, enkä selvinnyt ilman omista varastoista lisättyjä kukkasia, mutta muutoin olen melko tyytyväinen tulokseen. Hassua miten ihminen asettaa itselleen esteitä, minäkin olen vierastanut ruskeaa kauan aikaa. On ilo huomata, että näitä omatekoisia esteitä saa myös rikottua :). Tässä aikaansaannokseni:


Hauska homma on, että kun myöhemmin katsoin korttia, olivat nuo reunuksetkin muuttuneet ruskeasävyisiksi ja siten kortti näytti minusta vielä kivemmalta. Ilmeisesti distress ink pohjalla ja tuo lumiefektiaine sen päällä saavat aikaan värillisen lumen :)

Osa materiaaleista on sisäpuolella:

Ja jälleen muiden kortit löytyvät *klik* täältä; Outi, Sari. Tuulikin kortin voi käydä katsomassa, kunhan hän sen blogiinsa laittaa

MINNAN samat materiaalit- kiekalla Outi lähetti jänskät, haastavat materiaalit :). Tässä kuva (kiitokset MInnalle lainasta):

Eli saimme tehdä kortin, jossa on talouspaperia materiaalina! Erittäin mielenkiintoinen matsku, josta saa aikaan vaikka mitä!
Minä tietysti aiemmasta scuplpture paper- projektistani intoutuneena halusin käsitellä paperin juuri tällä menetelmällä. Tosin kukkaset leikkasin irti, koska olivat kauniita. Koko muun paperin liimasin gessolla kiinni folioon ja levitin vielä päälle gessoa. Tämän kuivuttua maalasin vihreällä akryylivärillä päältä vihreäksi, anoin kuivua, rypistelin ja töpöttelin kohollaan olevat kohdat vaaleanpunaisella helmiäsiakryylimaalilla. Tästä tuli oivallinen tausta kortille. Sain siitä myös leikattua muutaman sydämenkin koristeiksi.
Sitten inspikseni tyssäsi täysin enkä tiennyt, kuinka jatkaisin. Jotenkin sain räpellettyä sitten lopunkin kortin valmiiksi, mutta vaikeaa se jostain syystä oli. Eipä se inspiraatio aina ole saatavilla oikeaan aikaan...osaltaan vaikutti varmasti myös tuo minun taustani, sen olisi voinut tehdä vaaleammalla niin ei olisi ollut niin dominoiva ja olisi ollut helpompi sommitella koristeet korttiin. Päädyinkin tämän vuoksi sitten melkoisen yksinkertaisiin juttuihin koristerintamalla, esim kannen perhosta en ole koristellut millään lailla, leikkasin vain irti paperista. No, yhtäkaikki tällainen siitä sitten tuli:

ja sisältä:


Ja muiden rinkiläisten kortit: Outi; Minna, Paulette, Elina


OUTIN samat materiaalit- ringissä oli minun vuoroni lähetellä tavaraa ja nyt näyttää siltä, ettei kukaan ole muistanut kuvata matskuja :D. Lähetin A6- kokoisen pinkin kartongin, kaksipuolista Tilda- paperia, jossa väreinä vihreää ja vaalenapunaista, pätkän leveää valkoista pitsiä, kaksi valkoista paperiruusua, kolme nappia (vihreä, vaal. punainen ja lila) sekä leimakuvan, jossa lahjapaketteja.

Hassuinta minusta on se, etten kyennyt tekemään omista matskuistani korttia ilman lisähärpäkettä :D. Jostain syystä sain päähäni, että minun on aivan pakko saada tehdä helistinkortti ja siihen sitten jouduin ottamaan noita "hitusia" ja piirtoheitinkalvoa mukaan. Tässä valmis tuotos (kuvaajan varjolla höystetty kuva):

Tässä muiden osalllitujien aikaansaanokset: Outi, Liisa. Merjalla ei ole blogia mutta kortti tulee tänne, kunhan hän sen postaa.

OUTIN ringissä seuraavana oli Merjan vuoro ja tällaiset erittäin runsaat matskut löytyivät kuoresta:

Tapetteja :D, ihanaa! Enpä ole ennen niistäkän mitään tehnyt, en myöskään paperinaruista paljoakaan, joten taas oli todella mielenkiintoiset matskut, kiitos siitä Merjalle! Tavaraa oli sen verran runsaasti, että meni hetkinen jos toinenkin vain niitä tuijotellessa. Päässä liikkui niin paljon ideoita, että kaiki oli yhtenä sekamalskana vaan. Sitten päätin, että jotain on tehtävä ja aloitin ruskeasta paperinarusta, josta virkkasin kukkasen. Lopun kortin kehittelin sen ympärille, vihreästä narusta lehdet kukalle, helmiä kukkasen heteiksi, tapetit kukan pohjiksi ja mosaiikkitekniikalla tuo pohja kortille. Minulla siis oli valkoinen neliökorttipohja, ja tein Maijun kirjan ohjeella siitä mosaiikkisen, kartongin sijasta vain laitoin noita puulastuja mosaiikkipaloiksi. Täsä tekniikassa pitäisi olla kuumailmapuhaltimen kestävää kaksipuoleista teippiä- minä käytin kaksipuoleisia leveitä tarralevyjä, joita joskus olen eräästä painotalosta saanut. Nämä eivät vissiin kestä lämpöä, koska embossatusta pinnasta ei tullut normaalin näköistä, vaan se muodosti pisaramaisen pinnan. Sinällään se on todella kaunis, pisarat tuntuvat käteen koettaessa ja se näyttää märältä, joten kaunis pinnasta tuli näinkin :D
Valkoista paperinarua käytin noiden pitsikoristeiden laskostamiseen, joskaan se ei sieltä näy.

Ja taas muidenkin kortit; Outi, Liisa. Merjan kortin postaan kunhan hän sen laittaa esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti