Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

lauantai 10. helmikuuta 2018

Jehkotar Craft Challenge


Pitkästä aikaa täällä! Minulla on ollut viime syksystä lähtien "luova ähky", enkä ole saanut aikaan oikein mitään. Nekin työt, joita olen sitä aiemmin tehnyt, ovat jääneet tänne laittamatta. Koetan korjata tilannetta...

Jotain kuitenkin tapahtui, kun näin Jehkottaren helmikuun haasteen, ja huomasin tekeväni art journalingia aiheesta :). Olipa mukavaa askarrella mömmöjen parissa taas!

Tässäpä haaste;


Eli haasteessa on inspiraaatiokuva, bingoruudukko ja inspiraatiobiisi. Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä

Itselläni tuo kuvan oranssi kukka sytytti jotain ;) ja päädyin tekemään työn, jossa oranssia, biisin nimestä tuo "fire" ja bingoruudukosta löytyi rivi jossa on roiskeet- metalli- dots. Työn pohjaksi löysin jo aikaisemmin aloittamani ja kesken jääneen aukeaman jossa oli musta pohja ja modeling pastella tehdyt liekit valmiina.

Tekstiksi löysin juuri omaan tilanteeseeni sopivan mietelauseen, joka kaiken lisäksi liittyy tuleen; "Rekindle your creative fire by making time to play". Fire- sanan puukuviot on kuorrutettu violetilla glitter pastella.

Kuvassa palavista pääkallokasoista kasvaa - mitäpä muutakaan kuin- pääkallokukkasia. Koska kirjani on möykkyinen leimaaminen oli hankalaa mutta ei haittaa- sainpahan leikkiä kuitenkin ja sain uuden flow:n askarteluähkyyni.
Roiskeet tein violetilla maalilla, metallia löytyy kukkasten lehdistä ja dotsit löytyvät kukkien varsina käytetyistä paperipilleistä sekä terälehtien ympäriltä.

Pahoittelen kuvien epätarkkuutta, ne on otettu kännykällä. Mukavaa lauantaita kaikille :) !

5 kommenttia:

 1. Makee sivu! Tykkään taustasta. Kiitos, kun osallistuit haasteeseen.

  VastaaPoista
 2. Ihana kokonaisuus! Kiitos kun osallistuit JCC haasteeseen!

  VastaaPoista
 3. Komea sivu.
  Kiva kun olet mukana haasteessa.

  VastaaPoista
 4. Nuo lieskat on upeat! Wau! Kiva kokonaisuus kaikkineen:)

  VastaaPoista