Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

lauantai 26. heinäkuuta 2014

Tutustumista minimaailmaan/ Getting to know the miniature world

Heipparallaa,

loma alkoi, koulusta hiukan eroon. Nyt ehtii taas bloggaillakin vähän :)

Kekkasimme tyttären kanssa uuden kivan, ja mikä parasta, YHTEISEN harrastuksen- nukkekodit! Meillä on ollut Lundby- nukkekoti iät ja ajat, mutta kukaan ei oikein ole leikkinyt sillä. Nyt iski pahimmanlaatuinen sisustusbuumi ja kävimme kaivelemassa Lundbyn ullakolta. Olin niin innoissani kun sain talon tuotua alas, että menin heti tutkimaan sitä ja unohdin laittaa tikkaat piiloon. Sillä seurauksella, että yksi kissoistamme pääsi livahtamaan ylös. Siellä se sitten leikki kattovillojen joukossa jonkun aikaa :).

Talo on ollut "säiden armoilla" ullakolla, joten sen paperipinnat olivat aikalailla kupruilla. Lisäksi joku pieni tytöntyllerö on pienenä liimaillut tarroja ja väritellyt taloa sieltä täältä :D. Päätimmekin yhteistuumin ottaa vanhat paperit pois ja laittaa uudet tilalle. Saas nähdä, miten onnistumme :)


Hello there,
I'm on vacation, yay!! No school for a month :). That leaves time for blogging, too.

Me and my daughter found out a new neat and interesting common hobby- doll houses!
We've had a Lundby-dollhouse for ages, but either one of my kids has never really used it. Now we were hit by a really strong decorating urge and decided to get the house out of the attic. I was so excited to see the house which I brought down that I left the ladders where they were and one of our cats sneaked upstairs....

The house has been up in the attic for ages and therefore has been exposed to the weather conditions there- also some little girl has put stickers in the house and colored it with crayons---that's why we thought we'd go ahead and change all the papers...let's see how we'll manage :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti