Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Tarvikkeita nukkekotiin/ Utensils and food for dollhouse

Heipsan,

olemme niin innoissamme tuosta sisustusprojektista, että välillä on pakko tehdä muutakin kuin riipiä paperia pois seinistä ja lattioista. Se käy nimittäin kovin tylsäksi, koska paperi on melko tiukassa....:D
Tämän ollessa ensimmäinen talo laatuaan, emme jaksa nipottaa mitoista, jotka sopii taloon. Teimme cernit- massoista astioita ja ruoka- aineita taloon. Tämähän on siis ennenkaikkea mukavaa siksi, että teemme itse ja yhdessä. Toki huonekaluja joudumme ostamaan, ainakin osan, koska kaikkiin ei löydy tee-se-itse- ohjetta. Mutta muutoin, kaikki tehdään itse, mikä voidaan :)

tässä saippuakuppi saippuoilla, ruoka- astioita ja tipunkeltaiset tohvelit (valkoinen pöllö on muuhun tarkoitukseen samalla paistettu)


ja tässä uusista perunoista juustojen ja mansikoiden kautta meloniin kaikkea mahdollista

Hey there,

we're so excited about our decorating project that we've got to do more than just peel off the old paper, especially when it's so stuck :D.
Because this is our first house, we're not so tight about everything being the right size. We useed Cernit to create kitchenware plus food. The main thing here is to do everything together and by ourselves. We're bound to buy some furniture, because there's just not DIY instructions for everything. Otherwise, we are going to make everything we can ourselves :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti