Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Orimattilan askartelutapaaminen syksy 2013

Heissan,

alan olla taas voimissani, en enää ole ihan zombiena koko aikaa, herään jopa kellon soittoon aamulla ja voin mennä monta päivää ilman päiväunia! Ja tämä uskomaton muutos vain kuukaudessa! Onni on löytää taitava lääkäri <3. Pääsin siis Orimattilan tapaamiseen mukaan :)
Auringonnousun aikaan sukelsin junalla sumuisen maiseman halki Järvenpäähän, josta Minna minut jo tavaksi tulleen toimintamallin mukaan poimi autoon :)Lainaan tässä Anun ja Carun ottamat pari kuvaa, kiitos lainasta tytöt :)

Caru otti kuvaa kun demoilin kukkien tekoa Modeling FilmistäJa Anu kuvasi mut ja Minnan askartelemassa oman pöytämme ääressäMahtavuutta oli se, että Anu ja Jonna ehtivät molemmat myyntipuuhiltansa myös askartelemaan meidän muiden seurana :). Niin ja Taavahan teki myös atc- kortteja, vaikka uhkailikin ensin vaan hengata koko ajan :). Nämä kolme naista siis pitivät meidät askarteluvermeissä myymällä kaikkea ihanaa tarpeellista tavaraa (Jonnan "rahastajana" toimi lisäksi hänen miehensä Mikko, joka jaksaa meitä naisia vuodesta toiseen tapahtuman ainoana miehenä )Lauantaina ruoka- aikaan käytiin syömässä Kehräämön omassa ravintolassa, jonka nimi on ravintola Tehdas. Ruoka oli herkullista ja ruokaseura parasta mahdollista :DTässä ollaan iltapalalla hotelli Teltan tiloissaKehräämöllä on kivoja putiikkeja, yksi niistä Maria Drockilan Kynttiläpaja. Aiemmilla kerroilla en ole ehtinyt siellä käydä, mutta nyt pääsin sinnekin, aivan ihana paikka! Toinen toistaan kauniimpia kynttilöitä...tästä tuli joululahjaideoita yllin kyllin. Yläkerrassa on siis kynttilävalamo ja kauppa ja alakerrassa tila, jossa saa ihailla kynttilöiden merta ja näkee kuinka ne palavat...


Tämä pöllökynttilä sulatti mun sydämeni <3

Jaa niin, sain aikaankin jotain treffeillä, aloitin yhtä mixed media- tyylistä taulua ja taulun kuivumisväleissä tein joulukortteja Klemmarikellarista ostamistani korttikuvista
Lopuksi tahdon kiittää tämän mukavan tapahtuman aikaansaavia ihmisiä; Taavaa ja "Taavan enkeleitä" (Suvi ja Siiri, Piia ja Mamma)- ilman teitä tää ei onnistuis!
ja lisäksi kiitos kaikille joiden kanssa minulla oli ilo askarrella ja vaihtaa ideoita ja kuulumisia. Toivottavasti nähdään taas keväällä samoissa merkeissä!

5 kommenttia:

 1. Oli tosi kiva nähdä ja tutustua. Tuo tauluisi on upea ja ihania kortteja olet myös tehnyt.

  VastaaPoista
 2. What beautiful nature photos :).
  Hope your weekend is going well :) I see it had a good workshop, and made using many gorgeous cards.
  Hugs (:Betka:)

  VastaaPoista
 3. Oli kiva tavata ja nähdä muita askarteluun hurahtaneita! :)

  VastaaPoista
 4. Ahkerana olette olleet. Kiva katsella kunkin kuvia tapahtumasta, vaikka täytyy kyllä myöntää, että harmittaa tosi paljon, että en päässyt mukaan. Pieni marttyyri nostaa minussa kyllä päätään.....Keväällä tulen kyllä mukaan!! TULEN!! Vasikkei kutsuttaiskaan:)

  VastaaPoista