Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

lauantai 6. huhtikuuta 2013

UTEEta ja keväisiä lintuja

Minua kysyttiin tämän kevään Leimailutaivaaseen pitämään pajaa. Olin luonnollisesti todella otettu ja iloinen tällaisesta kunniasta- ja luottamuksen osoituksesta :). Leimailutaivashan oli ja meni jo kevään osalta, olen vain ollut saamaton bloggaamisen suhteen...

Joka tapauksessa, ohjenuorana oli, että pajassa tehdään jotain kiinnostavaa ja nopeasti valmistuvaa. Pajani oli paperiaskartelupuolella, joten sen piti myös liittyä aiheeseen. Hetken mietintämyssyn alla oltuani päädyin magneetteihin, koska ne ovat aina käyttökelpoisia ja suhteellisen helposti kuljetettavia muun messujen ostosroippeen mukana. Ja mikäs muu sopisi paremmin keväiseen paperiaskarteluun kuin linnut...Aihe löytyi melko helposti ja sitten tekniikkaan. Minua itseäni kiinnostavat kaikenlaiset "mömmöt" ja olin itsekseni ajatellut jossain vaiheessa kokeilla UTEEta ja kuumalle UTEElle leimaamista. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, siinähän on hyvä ja nopea tekniikka messuille :).




Linnuissa on erivärisiä tavallisia kohojauheita ja kirkasta UTEEta. Silmänä pieni strassi kiinnitettynä glossyllä.



Kokeilin itsekseni myös muita kuvioita ja värisekoituksia. Taivaaseen valitsin tehtäväksi vain yksiväriset linnut, jotta homma sujuisi nopsaan :)



Ihan kivan näköisiä niistä tuli ja kun ennen messuja vähän pelkäsin, että ihmiset jo ovat tällä tekniikalla tehneet, niin iloisena yllätyksenä huomasinkin, että kiinnostusta riitti ja neuvoja kyseltiin eli ei mennyt hukkaan tämäkään :)



Ehdin myös pitää ostostaukoja ja tässä ihana saaliini;





Minna oli ihana ja otti pari valokuvaakin, unohdin itse kameran kassiin koko päiväksi:D


Hauskaa siis oli, aivan mahtava päivä



Ehdin loppupäivästä vielä Minnan pajaan, jossa tehtiin paperista koruja


Tässä valmis koruni


Suurkiitos Taavalle ja kaikille pajassani käyneille. Teitte päivästä mahtavan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti