Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

torstai 11. huhtikuuta 2013

Kortti vauvalomalle jäävälle/ A card to celebrate maternity leave

Töissä pyydettiin minua tekemään osastomme puolesta kortti tulevalle äidille. Mutkikas juttu, kun ei ihan pelkkää vauvakorttia vielä voi antaa..
Päädyin käyttämään Joanna Sheenin ihanaa vetoketjuleimasinta kortin keskeisenä ideana. Päällimmäisenä kortissa on työ- olemme labrassa töissä, joten vaaka ja mikroskooppi ovat työvälineitämme. Vetoketjun alta pilkottaa sitten äitiysloma ja suloinen tulevaisuus...I was asked to make a card for a coworker on behalf of our department. Her maternity leave started and we wanted to celebrate it. It was quite a challenge, since it's no time for a baby card yet. I decided to use the wonderful zipper stamp from Joanna Sheen as the main idea for the card. On the top layer there's work- we work in a lab so the scales and microscope are our tools. The zipper opens up and reveals the future...the stamp says: "Congratulations on your new phase in life"

Osallistun tällä kortilla Amalian huhtikuun haasteeseen, jossa aiheena kohojauhe sekä Bearly-mine Challengesin haasteeseen jossa aiheena "Anything goes" ja Kortiston "Peipi"- aiheiseen haasteeseen .
Kortiston haasteessa oli lisäksi kysymys: Mistä askartelutyylistäsi/-tavastasi haluaisit eroon?
Minä haluaisin eroon värisyrjinnästäni. Että myös inhokkiväreistä saisi enemmän syntymään, varsinkin kun antaa tekemänsä työn toiselle, joka varmasti tykkää aivan eri väreistä kuin minä itse.


5 kommenttia:

 1. Onpas todella hauska ja upea kortti!

  VastaaPoista
 2. Hauska idea tuo vetoketju!! Kiitos kun osallistuit haasteeseen!

  VastaaPoista
 3. Wau, tosi hyvin keksitty. Miten löydät niin sopivia leimoja eri tilanteisiin...

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän nerokas idea ja upea toteutus!

  VastaaPoista