Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

perjantai 16. marraskuuta 2012

Unohdettuja aikaansaannoksia syksyn varrelta


Nyt on päässyt käymään niin, etten ole tuossa syksyn mittaan muistanut/ehtinyt päivitellä blogia vaikka jonkinverran olen saanut aikaankin...Tässä tulee nyt pikkuinen pläjäys unohdettuja tehtyjä töitä :)

Taannoisessa Ormattilan askartelutapaamisessa oli Taika- Anun kalenteripaja, jossa teimme BIA- laitteen avulla itsellemme vuodeksi 2013 kalenteri- päiväkirjan. Kalenteri koostui kansikartongeista ja 12 kirjekuoresta jotka sai koristella ja tuunata haluamallaan tavalla. Innostuin kirjasten teosta ja nyt minulla on ihka oma BIA tuolla odottamassa :)

Tässä kuva tekeleeni kannesta, innoittajana Craft Stamper- lehti ja Tim Holtz;Eli kansikartonki on päällystetty metalliteipillä ja töpötelty rust- ja slate- sävyisillä alkoholimusteilla. Teipin alla kirjaimia ja muuta sälää.


Olen saanut aikaan myös muutamia heijastimia, kaikista en ole ottanut kuvaa mutta tässä parit mallit, joita tein;

Sitten on vuorossa tuikkukortti, joka meni sairastavalle miehelle;Ja tämäkin kortti meni miehelle syntymäpäiväksi, tehty myös Orimattilan tapaamisessa;

Tausta tehty Promarker- isopropyylitekniikalla. Ratakset stanssattu valkoisesta paksusta paperista, väritetty ensin mustaksi Promarkerilla ja sen jälkeen hopeisiksi Metallic markerilla, jonka jälkeen hiottu kuluneen ja vanhan näköisiksi hiekkapaperilla.


Siinä nyt ainakin nuo enshätään mieleen tulleet :)
Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti