Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

lauantai 15. syyskuuta 2012

Intohimona Askartelu 2012

Intohimona Askartelu- tapahtuma järjestettiin 25. - 26.8.2012 Helsingissä, Suvilahden Kattilahallissa. Olin lauantaina paikalla Koukussa Kortteihin- yhteisön "ständillä" demoilemassa.

Aiheenani oli (kortti)koristeita kutistemuovista. Kun pähkäilin aiemmin tuota demoiluaihetta, ajattelin ensin että tämä tekniikka saattaa olla jo liiankin tuttu askartelijoille- mutta pienen gallupin jälkeen tulin siihen tulokseen, etteivät läheskään kaikki ole sillä tehneet ja uskaltauduin valitsemaan sen :)

Eli kutistemuovihan kutistuu (vaihtelee hiukan merkistä riippuen) kuumennettaessa noin 1/3-kokoiseksi alkuperäisestä koostaan, samalla paksuuntuen hiukan. Tässä hiukan osviittaa;
kuvassa vasemmalla Fiskarsin XL- kokoisella leikkurilla leikattu pipariympyrä ja oikealla kutistettu versio. (Olen lisännyt reiät koska tahdoin demoilla nappien tekoa)


Oli aivan ihanaa, kun ihmiset olivat aidosti innostuneita tästä tekniikasta ja materiaalista. Välillä jopa pöytäni ääreltä kuului katselijoiden kauhun huutoja kun muovikappaleet ennen lopullista muotoaan kuumetessaan käpristyivät aivan kippuraksi ja näytti siltä, että ne jäävät sellaisiksi :). Tässä oli siis hiukan jännitystä mukana myös!

Päivä oli mukava, tapasin taas vanhoja ihania askartelututtuja ja tutustuin myös muutamaan uuteenkin, joiden kanssa olen vain chatissä jutellut aiemmin. Sarin ja Annen seurassa aika kului siivillä. Ehdin myös tehdä ostoksia sen verran että lompakko alkoi jo huutaa apua.. musteita, stansseja ja muuta mukavaa :)

Tällaisia kortteja minulla oli malleina;

ja tässä lähikuvat kutistemuovikoristeista itsestään;


Tässä muita valokuvia lauantailta;Nämä seuraavat yleiskuvat alueelta otin vasta jonkun aikaa ennen messujen loppumista, jolloin väki oli jo alkanut kaikota; tästä kuitenkin näkee että melko tilava iso alue oli käytössä, 3 leveää käytävää joissa kaikissa molemmilla puolilla kojuja. Kuvat on otettu kahdelta yläparvelta, joissa oli pöytätilat skräppäilijöille.
Minä nautin päivästä täysin siemauksin, suurkiitos Miralle, joka tapahtuman järjesti sekä kanssani paikalla olleille Sarille, Annelle ja Taavalle! Ensi vuonna uudelleen!
5 kommenttia:

 1. hui, mäki oon päässy kuvaan :) Oli kiva tavata!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Voi minua, miksi mun sormet 2 kertaa koetti vääntää sut JOhannaksi kun tiedän että olet Jonna?! No siis tahdoin sanoa että kiitos samoin JONNA, toivottavasti näemme taas pian :)

  VastaaPoista
 5. Aurinkoa viikkoosi, blogissani on sinulle jotain :)

  VastaaPoista