Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Tallinnassa

Heissan pitkästä aikaa :)

...taas päässyt pitkä aika vierähtämään edellisestä postauksesta..

Kävimme eilen Zirkonellan ja Millimetrin Milliksen kanssa Tallinnassa pienellä shoppailureissulla. Tarkoituksena oli vallata Karnaluksin hyllyjen välit ja näin tapahtuikin :). Valtasimme myös muutaman mittanauhalla ja saksilla varustetun myyjän pitkäksi aikaa... :D

Minulla itselläni oli tarkoitus ostaa vain ja ainoastaan valkeita pitsejä ja koettaa värjätä niitä sitten Inktense blocksien avulla eri värisiksi. Sainkin ihan hyvän saaliin ja lisäksi sieltä tarttui mukaan muutama rulla ihania halpoja silkkinauhoja, joitain farkunnappeja ja korutarvikkeita.
Matkalla takaisin laivalle poikkesimme vielä viereiseen kangaskauppaan, josta löysin parit Halloween- nauhat sekä alennuksessa olevia paksuja pastellipapereita sekä kullan- ja hopeanvärisiä kartonkeja.
Niin, kartonkeja ja papereita kangaskaupasta...!!

Valitettavasti minulla ei ole kuvia matkalta, nuorempi tyttäreni matkasi Sisiliaan kamerani mukanaan- mutta kuvasin kuitenkin ostokset kotiin päästyäni toisen tyttäreni kameralla.

Tässä ostossatoa;
Muutama metri nauhaa ja pitsiä tuli rahdattua kotiin- näistä riittää korttien lisäksi laatikoidenkin tuunaamiseen ja muuhun..
Laitan postaulksen kunhan pääsen aloittamaan värjäysyritykset. Pitäkää peukkuja! :)


4 kommenttia:

 1. :D ei me ehditty ottaa kuvia kun oli vähän vauhti päällä ;) Kyllä nuo näyttää edelleen aivan ihanille nuo kaikki ostokset :) Uusiksi ensi vuonna? ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan varmasti uusiksi!!! :D siihen mennessä ollaan jo käytetty ainakin metri noista pakoista ;)

  VastaaPoista
 3. Huoh.. joutuuko sitä ensivuoteen odottelemaan ;) Kiitos tytöt loistavasta reissusta..

  VastaaPoista
 4. Ihania ostoksia olet tehnyt. :)

  VastaaPoista