Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 7. toukokuuta 2012

Kädentaitomessuilla 28.4.12

Heipparallaa,

 aurinkoista maanantaita kaikille!
 Olen kotona sairaana, joten nyt on aikaa päivitellä blogiakin... Tekniikkakymppien väliin on hyvä sujauttaa pikku pläjäys Kädentaitomessuilta.
 Olin hyvin otettu, kun minua pyydettiin Koukussa kortteihin- yhteisöstä messuille demoilemaan. Eihän sellaiseen voi sanoa ei :)!! KK tekee yhteistyötä Taika- lehden kanssa, joten olimme samassa korttelissa heidän kanssaan. Mikä kunnia tutustua Anuun ja Viiviin, ihania ihmisiä ovat ja hyvin inspiroivia. Tekemisen ilo loisti heistä jo pitkälle tartuttaen messuvieraat ja samalla lisäsi meidän muidenkin puhtia :)
 Samassa korttelissa oli myös Taavan putiikki ja oli mukavaa tavata häntäkin taas. Taava on konkari ja häneltä irtosi hyviä neuvoja ja vinkkejä päivän mittaan. Kaikki on laitettu hyvään talteen korvan taa!

Tässä korttelinäkymää; hyvin mahduttiin sovussa kaikki askartelemaan

Näin hauskaa messuilla on. Anu yritti luikahtaa kuvasta pöydän alle mutta sainpas painettua nappulaa sitä ennen ;)

Tässä porukassa ei voi näyttää hapanta naamaa...

Tässä korttikuusi ja oikealla (pöydällä) Annen ihania tekeleitä

Minun paikkani ja kortit. Jostain syystä en muistanut omistani ottaa tarkempaa kuvaa. Lisään sen, jos Anu jossain välissä ehtii sen antaa, hän oli kuvannut lähempää.
Ja jostain syystä -hups- olin unohtanut pyytää jotakuta kuvaamaan minut itseni tiskin takana. Samoin jäivät KK:n viirit kuvaamatta. Se on harmi, sillä ne olivat hienot!
Kaikenkaikkiaan messuilla oli siis todella hauskaa, messuvieraat olivat ihania ja aika kului nopeasti. 9 tuntia tuntui viideltä minuutilta- olisikin ollut mahtavaa viettää toinenkin päivä paikalla. Puhuttua tuli sen verran, että montaa korttia ei syntynyt, sen sijaan saimme monet kokeilemaan Derwentin värejä kynäbaarin puolelle ja samalla saivat tietoa KK- sivustosta.

Muualla ei tullutkaan kierreltyä paljoa, ruokapaussilla sain kerättyä pienen saaliin myös kotiin vietäväksi;


Pitää vielä erikseen mainita, että nämä Inktense Blocksit ovatt vallan mainiot ja niin monikäyttöiset, että enpä taida enää muita värejä tarvitakaan :). Kokeilin näitä messuilla ensi kertaa ja jäin koukkuun heti!


Suuri kiitos ihanasta päivästä Taika- korttelin väelle! Mukavasta seurasta myös kiitokset Anulle, Viiville, Annelle ja Taavalle sekä hänen apurilleen ;)

4 kommenttia:

 1. Kiitos kivoista kuvista! Edes tätä kautta pääsin hiukan tunnelmaan mukaan.
  Pikaista paranemista Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja juu, Anu ja anun nuttura:D, kiitos itsellesi Milja ihanasta seurasta

  VastaaPoista
 3. Voi kun joskus saisi olla mukana :) Blogissani on jotain sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hihiih.. ihanata :D Mä kanssa bloggasin sinulle kivoja juttuja, käys kurkkimassa :D

  VastaaPoista