Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 9. tammikuuta 2012

Tallinnan shoppailut

Hauskaa vuoden alkua kaikille!

Käväisin vuodenvaihteen kunniaksi äitini kanssa Tallinnassa katsastamassa Karnaluks- kaupan, josta olen niin paljon kuullut. Voi miten paljon siellä on kaikkea! Olin kuin lapsi, joka on ensimmäistä kertaa karkkikaupassa :). Kilometreittäin pitsejä ja nauhoja, hyllykaupalla kaikenmoisia koristeita, lankoja, kankaita, kaikkea korsettitavikkeista puuhkiin. HUH!

Kauppa toimii ainakin tällä hetkellä osoitteessa K.A.Hermanni 1. Linnuntietä sinne on satamasta matkaa noin kaksi kilometriä, teitä pitkin kävellen hiukan enemmän. Lähdimme kävellen matkaan ja kartan avulla kyseinen tie löytyi helposti. Itse kaupan löytyminen ei ollutkaan sitten ihan helppoa, se ei ole katutasossa, joten minkäänlaisia näyteikkunoita ei näkynyt. Vain kadun kulmassa yksi ravintola, ja muuten näytti melko autiolta. Ajattelin jo, että liike on muuttanut muualle, mutta käveltyämme eteenpäin Hermannia pitkin kahden rapunoven jälkeen kolmannessa, C- rapussa luki pienellä liikkeiden nimiä, joista yksi oli Karnaluks. Ovesta sisään mentyämme saavuimme tuulikaapin tapaiseen aulaan, jossa ei ollut mitään merkkiä mistään. Yhdestä ovesta tuli joku ulos ja menimme siitä sisälle ja jotenkin kummasti löysimme yläkertaan perille :).

Liike on todella suuri ja täynnä tavaraa. Myyjiä oli vain kassoilla ja hyllyissä oli pakoittain tavaraa. Ihmettelin hetken, kuinka toimia, kun en tiennyt, voiko tavaraa ottaa pakkoina vai pitääkö pyytää joku mittaamaan. Paikka vaikutti varastomaiselta joten ei oikein voinut olla varma. Aikaa kului pelkästään katselemiseen jo paljon, enkä edes ehtinyt ihan kaikkea katsoakaan, kun oli muuallekin asiaa ennen laivan lähtöä. Päädyin sitten lappamaan koriini tavaraa hyllystä ja ajattelin että kassalla selviää :D

No, kassallahan ne sitten tiedustelevat, haluaako tavaran ostaa kokonaan vai mitataanko siitä vain osa ostettavaksi. Eli näin siellä siis toimitaan :o

Tässä kuvaa saaliistani. 29,5 metriä pitsiä ja vähän muutakin. Ensi kerralla uskaltaa täytellä koria enemmänkin sitten kun tietää, miten menetellään ja näki hintatasoa- kaikissa tuotteissa kun ei ole hintaa esillä edes.


Tämä kauppa on kyllä käymisen arvoinen, jos Tallinnaan on matka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti