Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

torstai 8. joulukuuta 2011

Palkintohaaste Askartelu Amalian matskuista

Koukussa kortteihin- sivuston taannoisessa Nurmijärven askartelutapaamisessa lokakuussa oli lopuksi korttihaaste. Kortissa piti olla nauhaa, valkoista sekä lumihiutale(ita). Kahdelle voittajalle annettiin palkinto, ja minä satuin olemaan toinen näistä onnekkaista :). Tässä minun easel- korttini vaadituista elementeistä;
Palkinto tuli Askartelu Amalialta materiaalipaketin muodossa. Eikä tässä ollut kaikki, vaan mukana tuli uusi haaste tehdä paketin sisältämistä matskuista kortti ja lähettää siitä kuva(t) Amaliaan. Kuvat julkaistaisiin heidän blogissaan ja sitten ne voisi julkaista myös omassa blogissa. Viimeinen lähetyspäivä oli 15. marraskuuta.

Olen katsellut tuolta Amalian blogista, mutten ole sieltä vielä korttiani (enkä myöskään toisen voittajan korttia) löytänyt. Aion nyt kuitenkin julkaista omani tässä, koska kohta unohdan moisen kokonaan :D

Paketissa oli korttipohja kierrätyskartongista, kultaista leimasinmustetta, punaista nauhaa, jossa painettuja lumihiutaleita sekä kaksi lumihiutaleleimasinta. Lupa oli myös käyttää omia tarvikkeita tarpeen mukaan.


Ja tällainen niistä sitten syntyi;
Olisi oikein mukava nähdä, mitä siitä toisesta voittopaketista kehkeytyi! Pitääpä pitää Amalian blogia tarkasti silmällä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti