Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joulukortteilua

Heips,

tänä vuonna meni aivan viime tippaan joulukorttien teko ja lähetys, kun on ollut niin paljon kaikenlaista muuta projektia päälletysten. Muutama kortti olisi vielä ollut tarpeen, mutta eipä nyt voi mitään enää tässä vaiheessa. Ensi vuotta silmällä pitäen tiedän pyhittää aikaa enemmän näitä varten :)

Tässä ensin kuvaa keittiön pöydästä korttirupeaman keskellä:


tässä sitten valmiita kortteja:Tässä kortissa halusin kokeilla uudenlaista väritystekniikkaa, joka siis toimii päinvastoin kuin aiemmat; tässä levitetään väri ensin kiiltäväpintaiselle kartongille distresseillä ja sitten sitä aletaan poistamaan halutuista kohdista. Tulee ihan jännän näköisiä tekeleitä näinkin :). Tässä kuvan pohjalla olen käyttänyt tuota samaa helmiäsikartonkia, joista kuuset on stanssattu.
Tekniikkaohjeen löysin täältä.

tässä lähikuvaa värinpoistoista:

4 kommenttia:

  1. Oi kun ihania kortteja, noiden tekemiseen menee varmasti paljon aikaa. Mä tein kahtena edellisenä jouluna 3-D kortit kaikille ja tänä vuonna päätinkin sitten tehdä kaikille samanlaiset, kun sain hyvän idean. :)

    VastaaPoista
  2. Tuo korttipaja näyttää hyvin tutulta. Olet ihanasti käyttänyt lumihiutaletta monella eri tavalla. Tavattuamme käsityömessuilla mekin perustimme oman blogin. Kiitos vielä opetustuokiosta!

    VastaaPoista