Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 31. lokakuuta 2011

Samat materiaalit- kortteja

TUULIKIN SAMAT MATERIAALIT- ringissä oli oma vuoroni lähettää jouluisia matskuja. Tällaisia laitoin kuoriin;


eli sieltä löytyy vihreää, kohokuvioitua, hileillä koristeltua joulupaperia, toista paperia jouluisilla sanoilla, pyöreä palanen valkoista tylliä, 10 kpl vaaleanpunaisia dropseja, vihreänpunaista joulunauhaa ja stanssattu talorivistö.

Muistelin korttia tehdessäni, kuinka 90- luvun alussa olin Helsingissä ja yhtäkkiä alkoi sataa vaaleanpunaista lunta. Uutisissa kerrottiin myöhemmin, että se johtui jossain kaukausilla aavikoilla olleista hirveistä hiekkamyrskyistä, jotka sitten vaikuttivat täällä lumisessa pohjolassa asti. Tästä intoutuneena laitoin vaalenapunaiset dropsit tietenkin lumihiutaleiksi :D Tässä aikaansaannokseni;Sisäosaan liimasin enkeliksi tuon tyllin, ja minun piti sitä hiukan vielä tuunailla kunhan kuivuu- en ole vielä muistanut tätä tehdä, kun on tullut haalittua niin paljon kortteiluhommia itselle :D- mutta vielähän on ennen joulua aikaa...

Tässä muiden rinkiläisten kortit;

Outi

Sari

TuulikkiOUTIN SAMAT MATERIAALIT- Ringissä Liisan matskut olivatkin mukava yllätys; 3 kpl C6 -kokoisia kartonkeja: oranssi, keltainen ja violetti. Lisäksi iso pala sellaista pitsin näköistä kangasta, iso pala vihreää kertakäyttöpöytäliinaa, pieni pala KUPLAMUOVIA!! sekä kunnon pätkät vihreää ja ruskeaa narua.
Haastetta kun laittaa kuoriin niin siinä on mukava miettiä, mitähän niistä tekisi :). Ulkoasu kortissani tuli aivan erilaiseksi kuin olin sen alunperin miettinyt, lähinnä siksi, että onneton menin aloittamaan kortin aivan liian pienellä korttipohjalla :(. Mutta suunnitelmana oli, että katson ulos ikkunasta, ilma on syksyinen, värikkäät lehdet lentää ja lunta on tullut sen verran, että ensimmäinen lumilyhty on saatu pihalle kasaan.
Leikkelin vaahteranlehtistanssilla kartongeista lehdet ja tuputtelin värejä niihin. Pitsikankaasta verho ikkunaan, toisen puolen verho on ikkunan edestä vedetty pois, jäljellä näkyy vain verhon pidiketupsu. Kuplamuovilunta satelee ja kuplamuovilyhdyssä palaa kynttilä.
Ikkunan reunustin ruskealla narulla, jonka virkkasin ketjuksi. Taustalla vihreää pöytäliinaa.
Hiukan naiivin näköinen, mutta ehkäpä minusta tuleekin naivistitaiteijija?! :D:D HAH !!Tuo kuplamuovi on jänskä matsku, en ole ennen siitä mitään tehnyt ja tykkäsin kovasti. Näin jälkeenpäin ajatellen olisin hyvin voinut vain maalata sitä valkoisella akryylimaalilla, se olisi tarttunut hyvin muoviin. Silloin se ei tullut mieleen, vaan menin tuputtelemaan valkoista leimaväriä, joka ei tietenkään kuivunut kunnolla siihen, jouduin embossaamaan siihen vielä valkeaa embossausjauhetta päälle. Kaiken lopuksi suihkutin päälle vielä hiuslakkaa, jotta saisin värin pysymään rapisematta.. mutta kaikkeahan pitää kokeilla!

tässä muiden rinkiläisten ihanat kortit;

Outi

Liisa


Merja


MINNAN SAMAT MATERIAALIT- ringissä Minna aloitti lähettämällä seuraavanlaiset matskut;

Eli kuori sisälsi tummansinistä kuitupaperia, valkoista hämähäkinverkko -kuultopaperia, 2 ritarileimakuvaa WOJ. Pätkä mustaa satiininauhaa, pätkä mustaa paperinauhaa. Lohikäärmeriipus ja 4 mustaa strassia.

Nämä eivät ole ihan minun tapaisia meteriaaleja, joten mielenkiintoista oli näistä väsätä kortti. Kiitos Minna haasteesta :).

Tällaisen sain aikaan;

Eli taittelin kortin diamond shapeksi ja stanssasin uusilla stansseillani paperit ritarin taustaksi. Mustat strassit menivät kortin kulmiin. Minulla oli vaikeuksia käyttää tuota lohikäärmeriipusta, joten laitoin sen ritarin kaulaan roikkumaan ja tarkoitus on, että kun joku pikkuritari kortin saa, menee tuo riipus sitten hänelle kaulaan :)

Tässä muiden rinkiläisten kortit:

Minna

Paulette

Rinkiin kuuluuvat myös Outi sekä Elina , joiden kortteja en löytänyt, mutta ne varmasti kyseisiin blogehin ilmestyvät lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti