Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

perjantai 14. lokakuuta 2011

Mixed media: Sculpture paper

Olen jonkun aikaa halunnut testata erästä ohjetta, jonka löysin "Smeared and smudged"- sivustolta. Projektin nimi on siis sculpture paper ja se näyttää valmistuttuaan aika jännältä, pinnaltaan metallimaiselta materiaalilta.

Ohjeessa käytetään gessoa, mutta koska minulla ei sitä sattunut olemaan niin päätin kokeilla käyttää sitä samaa tärkkelysmössöä, jolla päällystin ja koristelín (leimailin) paperia aiemmin. Muut tarvittavat materiaalit ovat alumiinifolio ja talouspaperi.
Keittelin satsin tärkkelystä ja tein muuten kuten alla olevassa videossa neuvotaan. Tärkkelysmössöä värjäilin mustalla sekä vaalenapunaisella akryylimaalilla- videossa käytetään mustaa gessoa.Lisäksi kokeilin tehdä yhden palan läpinäkyvällä mössöllä.


Tässä kuvaa kuivumassa olevista töistäni. Kuvassa näkyy hyvin talouspaperin pintakuviointi;....ja tässä käyttövalmiita, maalattuja töitä, metallinvärisillä akryylimaaleilla töpöteltynä;
Näissäkin näkyy "vuoriston" lisäksi myös se paperin pintakuvio, mutta en saa sitä kunnolla kameraan vangittua..

musta pohja ja fuksianpunaista akryyliväriä:

musta pohja ja lilaa väriä:


Pinnasta tuli minusta aika kivan näköistä, tuollaista metallisen oloista. Kunhan saan näistä jotain projektia tehtyä niin laitan valokuvia sitten.

Ja tässä siis lopuksi se video, joka minua inspas:)


ja tähän loppuun vielä kotitekoisen gesson ohje, jonka juuri löysin täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti