Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

maanantai 22. elokuuta 2011

Kauheuksia

Heissan,

Tuulikin samat materiaalit- ringissä oli Sarin vuoro lähettää materiaalit, ja hän kertoi meille etukäteen että ne ovat aivan kamalat. Jäin innolla odottamaan, mitä sieltä tulee ja kamalathan ne olivatkin...toisin eri tavalla kuin luulin Sarin tarkoittaneen :D. Koska unohdin kuvata materiaalit itse, joudun lainaamaan Sarin kuvaa. Toivottavasti ei tule sanomista...

Eli todellakin kaikkea aivan kamalaa...

Matskuja oli sen verran paljon ja olivat sen luontoisia, ettei niistä tullut mieleen tehdä ihan normikorttia. Pop-up- kortti tuli ensimmäisenä mieleen kohokuvioidun taustan ja leimakuvien vuoksi, ne kun olisi mukava saada "päällekäin". Minulla on työn alla erilaisten korttimallien opettelu ja koska olen jo pop- up- korttia kokeillut tehdä, päätin valita jonkun toisen mallin. Päädyin seuraavanlaiseen taitteluun, jonka ohje löytyy täältä. Kortti aukeaa kolmessa osassa. En ole vielä löytänyt tälle mallille nimeä, liekö sellaista edes?

Aloitin nuuttaamalla ja leikkaamalla 30 x 30 kartongista ja stanssasin kanteen ovaanlinmuotoisen aukon, jotta saisin siihen tuon seittipaperin ja hämähäkin.
Tässä kortin päällinen: (Unohdin nuutata kortin taitokset lopuksi kunnolla, joten ne eivät kuvatessa pysy täysin kiinni.)


Pikkutaitokset auki:

Ja lopuksi iso läppä auki:

Minulle oli aivan uusi asia värjätä tuollaista kohokuvioitua kartonkia ja se osoittautui vaikeammaksi kuin olin kuvitellut. Käytän värin levitykseen yleensä meikkisientä ja erilaisia leimamusteita ja totesin, että olisi ollut parempi valita joku muu tekniikka, jolla saisi tarkemmin tehtyä...No, kokemus opettaa :)Edwin on pop- uppina kuvassa.

Erittäin karmivan ihanat matskut, näistä oli ilo väkertää!

Kierroksella mukana minun lisäkseni ovat Tuulikki, Outi ja Sari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti